← AcentaOS
Hesabı kalıcı olarak sil
Bu işlem geri alınamaz. Kişisel hesabınız, oturumlarınız ve yalnızca size ait çalışma alanları silinir. Paylaşılan çalışma alanlarının sahipliği uygun bir yöneticiye aktarılır. Yasal olarak saklanması gereken finansal kayıtlar kimliğinizden ayrıştırılarak tutulabilir.